"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 23 de gener del 2015

Hui sortim


Doncs això: que l'entrada de hui --destrellatada però entranyable-- s'ha traslladat a Roda el món i torna el bloc, on al llarg de tot el mes de gener i gràcies a l'empenta de la incansable Carme Rosanas, està tenint lloc una extraordinària trobada blogaire en la què, a més del bo i millor de la catosfera --activa o en pausa--, també hi ha un raconet per a la línia de Wallace. Vos espere allí, si vos ve de gust; però no deixeu de fer, també, una ullada a tot el que s'hi ha escrit, i a tot el que s'hi escriurà, en el Roda el món: vos agradarà, estic segur.



12 comentaris:

  1. Respostes
    1. Allí ens veiem, xavier. Comença amb el Knopfler que jo m'agafe...

      Elimina
  2. no cal que et comenti el mateix, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Supose que no, pons; però com quasi no surt de casa, no sé molt bé com funciona tot açò... ;) Salut i gràcies! (ací i allà)

      Elimina
  3. Encara que hui sortiu, jo vinc igualment a felicitar-vos a tu i a La línia de Wallace pels vostres 5 anys blocaires!!!

    Moltes felicitats i una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. I s'agraeix doblement, Carme: una abraçada, i ens veiem al Roda el món!

      Elimina
  4. Jo faig com la Carme, vinc d'allà, però passo també per aquí per celebrar l'efemèride, que s'ho val. 5 anys no és pas poc temps, ja tenim una edat, eh Alfred! Per molts anys de Línia! Aquí no hi ha cervesetes?

    ResponElimina
    Respostes
    1. I, com li dic a Carme, s'agraeix també moltíssim, XeXu. Cert, ens fem majors; i ausades que passen ràpids, els anys... Però que no ens falten mai les ganes de començar noves aventures,ni de seguir amb les antigues quan paguen la pena.

      Ací posaré uns dolcets i el licor d'atzeroles; per al ressopó, ja saps... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  5. Respostes
    1. Allí ens veiem, novesflors. I ves triant cançó pel karaoke ;)

      Elimina